Özel Mümine Hatun Hastanesinden yapılan açıklamada, Genel Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Ahmet Aslan'ın hasta kabülüne başladığı bildirildi.

Kadrosunda Beyin ve Sinir Cerrahisi, Ortopedi ve Travmotoloji alanlarında Doçent kadrosunda hizmet veren doktorların yanına Hastane yönetimi bir Doçent Doktoru da Karamanlıların hizmetine sundu.


Ahmet Aslan Kimdir?

1964 yılında doğdu. İlk ve orta öğrenimi Antakya’da tamamladı. 1989 yılında Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun oldu. Mecburi hizmetimi Adıyaman ili Kahta ilçesi Damlacık Sağlık Ocağında tamamladıktan sonra 2 yıl Uludağ Üniversitesinde Beyin Cerrahi kliniğinde asistan olarak çalıştı ve sonrasında görevi bıraktı. 1997 yılında Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Anabilim dalında asistanlık görevini 2002 yılında tamamlayarak uzman oldu. 2002 yılında Mustafa Kemal Üniversitesi Tıp Fakültesine Yardımcı Doçent olarak atandı. Bu süre içinde uluslararası dergilerde 16 makale, ulusal dergilerde 24 makale, uluslararası kongrelerde 7 poster, ulusal kongrelerde 30 posteri olmak üzere birçok bilimsel çalışmada aktif rol oynadı. Bu arada 2007 yılında İspanya ‘da birçok Avrupa ülkesinin de katılmış olduğu bir sempozyumda ( 92 çalışmanın sunulduğu ) yapmış olduğu deneysel çalışma ile birincilik aldı. Sağlık Müdürlüğü ile birlikte özellikle meme kanseri konusu başta olmak üzere ortak çalışmalar yaptı. Meme kanseri konusunda sağlık personeli ve halkın aydınlatılması konusunda seminerler verdi. 6 yıldır Hatay İl Kanser Danışma Kurul üyeliği ile birlikte birçok meslek kuruluş ve dernek üyeliği mevcuttur. Satranç, Futbol, Basketbol özel ilgi alanlarını içermektedir. Doç Dr. Ahmet ASLAN evli 3 çocuk babasıdır. Doç Dr. Ahmet ASLAN Karaman Özel Mümine Hatun Hastanesinde Genel Cerrahi Uzmanı olarak görev yapacaktır.