Genel Sekreterlik ’in ev sahipliğinde düzenlenen toplantıya Birliğe bağlı kamu hastanelerinin yöneticileri ve idari çalışanlar katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan Genel Sekreter Vekili Hüseyin KARASULEYMANLIOĞLU, Sağlık Bakanlığı Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Verimlilik ve Kalite Yönetim Daire Başkanlığı tarafından ilimiz kamu hastanelerine yapılan ve 3 gün süren denetimlerin bugün itibariyle sona erdiğini belirterek “Üç gündür yoğun bir şekilde canla başla denetim için uğraşan tüm çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Ellerine, emeklerine sağlık.” dedi.
Denetim sonuçlarının önümüzdeki aylarda Bakanlık tarafından karne puanı olarak açıklanacağının altını çizen Genel Sekreter Vekili “İnşallah sonuçlar yüzümüzü güldürür.” diye konuştu.
Hüseyin KARASULEYMANLIOĞLU toplantıda geçtiğimiz günlerde Ermenek Devlet Hastanesine Hastane Yöneticisi olarak göreve başlayan İntaniye Uzmanı Dr. Edip BAYRAK’ı katılımcılara takdim ederek  “Dr. Edip BAYRAK Ermenek Devlet Hastanesinde hekimlik yaparken yöneticilik anlamında aramıza yeni katıldı.  Kendisi yöreyi ve yöre halkını bilen birisi. Beklentilere cevap vereceğini, Ermenek Devlet Hastanesine de pozitif bir ivme kazandıracağına inanıyorum. Kendisine aramıza hoş geldiniz diyor ve başarılar diliyorum.” şeklinde konuştu. 
Ekim Ayı Verimlilik toplantısı sağlık tesislerinin Eylül ayına ait verilerin sunumlarıyla devam etti.