Gürcistan Uluslararası Hasta Organizasyonu Heyeti sağlık turizmi ile ilgili işbirliği yapmak, görüşmelerde ve incelemelerde bulunmak üzere Medical Park Ordu Hastanesi’ni ziyaret etti.

Gürcistan Medical Turizm Direktörü Dr. Paata Ratian ve beraberindeki heyet, Medical Park Ordu Hastanesi Genel Müdürü Murat Kalafat, Mesul Müdür Uzm. Dr. Mehmet Sağra, Başhekim Yardımcısı Uzm. Dr. Mesut Şahin, Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Ulvi Güney ve hastane yöneticileri tarafından karşılandı. Hastanenin donanım ve tedavi hizmetleri hakkında bilgi aldıkları hastane gezisi ve bilgilendirme toplantısının ardından hastaneden ayrılan heyet yetkilileri, küçük bir şehir turundan sonra hastane yöneticileri tarafından ülkelerine dönmek üzere uğurlandı.

Gürcistan Medical Turizm Direktörü Dr. Paata Ratiani, Medical Park Ordu Hastanesi’nin Gürcistan’dan tedavi olmak için gelen hastaların ihtiyaç duydukları tüm sağlık hizmetlerini karşılayabilecek ekip ve donanıma sahip bir kurum olduğunu, hastaneyi çok beğendiklerini, verilen hizmetleri çok başarılı bulduklarını söyledi.

Medical Park Ordu Hastanesi Genel Müdürü Murat Kalafat da, faaliyete başladıkları günden bu yana Azerbaycan, Gürcistan ve Libya başta olmak üzere daha birçok ülkeden hastaneye tedavi olmak için gelen hastalara kaliteli sağlık hizmeti sunmak ve sağlıklarına kavuşmuş bir şekilde ülkelerine dönmelerini sağlamak amacıyla kurum olarak büyük çaba harcadıklarını söyledi.

Yurt dışından hastaneye tedavi olmak için gelen hasta sayısının her geçen gün arttığını belirten Kalafat, “Bu anlamda Gürcistan’dan sağlık turizmi ile görüşmelerde bulunmak ve hastanemizde incelemeler yapmak üzere gelen heyet yetkilileri ile görüşmelerimizin olumlu ve başarılı geçmiş olması hem hastanemiz adına hem de ilimiz adına mutluluk vericidir” dedi.