1/7 Nisan Kanser Haftası sebebi ile 03. 04. 2014 Perşembe günü Karaman Devlet Hastanesi toplantı salonunda Karaman Devlet Hastanesi doktorlarından Op. Dr. Atilla DURAN Kanser Hastalığı hakkında eğitim verdi ve yapılan toplantıya Karaman kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uz. Dr. Nuriye ULU, Karaman Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. M. Kerim ŞERBETÇİ, İdari kadro ve çalışanlardan oluşan gruplar ile yüksek katılım sağlandı.

Kansere karşı farkındalık oluşturmak, hastalarımıza karşı sergilenecek yaklaşımlar, tutum ve davranışlar ve muayene kriterleri gibi çok geniş bir yelpazede eğitim yapan Op. Dr. Atilla DURAN, çalışanlardan tam not aldı. Eğitimin daha çok ses getirmesi ve amacına ulaşması adına Devlet Hastanesi çalışanlarından Şairimiz İbrahim ŞAŞMA’ nın şiirleri ve yine çalışanlarımızdan Muhittin ARSLAN’ ın müzik dinletisi ile son buldu.

“KANSERE KARŞI ELELE” eğitimini düzenleyen; anlattığı konularla bizleri bilgilendiren doktorumuz Op. Dr. Atilla DURAN’ a, şiirleri ile bizleri duygulandıran Şairimiz İbrahim ŞAŞMA’ ya ve güzel sesiyle ve bağlamasıyla bizleri müziğe doyuran Muhittin ARSLAN’ a ve emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz.