Sinop’ta iki çocuğu hasta olan bir vatandaşın, Sinop Atatürk Devlet Hastanesi Acil Servisi’nde çocuk birimi kurulması için başlattığı imza kampanyasına Sinoplu vatandaşlardan destek geldi.

Sinop’ta bir benzin istasyonunda çalışan ve çocuklarının hastalığı nedeniyle sürekli hastaneye gitmek zorunda kalan Uğur Demirtaş, acil servise çocuk birimi kurulması için imza kampanyası başlatmış ve Cumhurbaşkanı ve Başbakan’dan yardım istemişti.

Uğur Demirtaş’ın başlattığı imza kampanyasına Sinoplu vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Uğur Demirtaş yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Buradan tüm anne ve babalara, yetkililere soruyorum, ‘hanginiz çocuğunuzu arabaya öldü diye koydunuz.’ Hastaneye gidiyorsunuz bir ümitle, acilde gerekli müdahale yapılmıyor, bugün git yarın gel. 2 bin 800 imza topladım, daha devam ediyorum. Bu iş sonuçlana kadar da imza toplamaya devam edeceğim. Sinop’ta Sayın Valimizle görüştüm. Vali bey, ‘İmzanızı toplayın gerekli desteği veririz’ dedi. Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımızdan bu konuda yardım istiyoruz.”

İmza kampanyasına destek veren Sinoplu vatandaşlar da, “Hastanede böyle bir ünite olması lazım. Çocuklar bizim geleceğimiz. O yüzden imza kampanyasını destekliyoruz” diye konuştu.