Karaman İli Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Dr. Ayhan Erenoğlu zaman zaman çalışanlarla düzenlediği istişare toplantılarını bu kez hekimlerle gerçekleştirdi.  Karaman Devlet Hastanesi hekimlerinin yoğun çalıştıklarını gördüğünü belirterek özverilerinden dolayı kendilerine teşekkür etti.  Genel sekreter olarak karşılarında veya üstlerinde değil her zaman yanlarında olduğunu bilmelerini istedi.

Dr. Ayhan Erenoğlu ve beraberinde Mali ve İdari Hizmetler Başkanı Hüseyin Karasüleymanlıoğlu, Devlet Hastanesi Yöneticisi Op. Dr. Orhan Fesçekoğlu ile Yardımcılarının hazır bulunduğu toplantıda özellikle hekimlerin karşılaştıkları sıkıntıları ve çözümleri konuşuldu Hekimlerimizin mesleki tatmin ve donanımları ile halka verilen hizmet kalitesinin arttırılması için neler yapılabileceği yönünde tartışıldı.

Hekimlerin, Karaman halkının sağlığında mutlak surette yararlı olacağını düşündükleri tıbbi cihaz talepleri karşısında Dr. Ayhan Erenoğlu, toplantı esnasında Bakanlık üst düzey yetkilileri ile telefonla görüşerek söz konusu cihazların alınması için girişimde bulundu.

Toplantının her iki taraf içinde oldukça pozitif ve yararlı bulunduğu görüşü bildirildi.