Minik Azra Emine 6 ay önce bel açıklığı rahatsızlığa nedeniyle dünyaya merhaba dedi. Daha annesini bile göremeden hemen Karaman Devlet Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Bölümüne sevk edildi.

Uz.Dr. Gökhan Reşitoğlu'nun ilk tanı ve tetkilerinin ardından yine özel gayretleriyle minik bebeği bekletmeden, Konya Selçuk Üniversitesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Bölümüne sevk edildi.

Minik Azra Emine burada Doç.Dr. Hakan Karabağlı yönetiminde acil ameliyata alındı. Çok başarılı geçen operasyon sonrası minik bebekteki sorun giderildi. Doktorlar bebeğin geç müdahale durumunda daha zor ve sorunlu bir operasyon geçirebileceğini, hemen getirilip, ameliyata alınmasının çok önemli olduğunu söylediler. 

Minik Azra Emine'nin babası Recep ve annesi Huriye Kafes ailesi başta Karaman'dan Konya'ya acil sevk yapan ve Konya'daki doktorları ayarlayan Uz.Dr. Gökhan Reşitoğlu'na, Konya Selçuk Üniversitesi Beyin ve Sinir Cerrahisi ABD Doç.Dr. Hakan Karabağlı  ve ekibine, Yeni Doğan Bölümü ABD Bölümü Prof.Dr. Ali Alangül'e teşekkür ettiler.