Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Dr. Ayhan Erenoğlu verilen hizmetten duyduğu memnuniyeti dile getirirken “Acil bir hastaya müdahale ederek hayatının kurtulmasına vesile oluyorsak bundan daha güzel bir hizmet olamaz.”  dedi. 
İlimizde anjiyo ünitesinin açılmasının ne kadar önemli olduğunu vurgulayan Genel Sekreter önceden acil gelen tüm kalp hastalarını maalesef hepsini büyük merkezlere sevk etmek zorunda kaldıklarını ifade ederek şunları söyledi.
“Sevk edilen hastalarımız arasında yolda kaybettiğimiz hastalarda oldu. Ama bundan sonra kalp hastalarına Devlet Hastanesinde müdahale edilebilecek. Pazartesi başlayan anjiyo işlemlerinde toplam 4 acil hastaya müdahale edildi. Bunlardan bir tanesi İlimiz özel hastanelerinin birinden acil getirildi ve anında anjiyosu yapıldı. Bugün acil kalp krizi ile gelen hastalardan bir tanesi 1938 doğumlu. Sabah 10. 30 da hastanemize getirilen hastaya saat 11.00’de acil anjiyo yapılarak stent takılıyor. Karamanın bu aşamaya gelmesi çok güzel.  İnşallah bu hayati ünitemiz çok daha hayatın devam etmesine sebep olacak.”