Her ay Konya İl Müdürlüğünün Koordinesinde gerçekleştirilen koordinasyon toplantısı Konya SGK İl Müdürü Cem DİNÇ başkanlığında 08 Kasım 2013 tarihinde Karaman ilinde yapıldı. 

İl Müdürlükleri ve merkez müdürlükleri arasında iletişimin daha sağlıklı ve hızlı yürütülebilmesi, uygulamada birlikteliğin ve koordinasyonun sağlanması amacıyla düzenlenen toplantıda, mevcut durum değerlendirmesi yapılarak, alınması gereken tedbir ve kararlar konusunda görüş alışverişinde bulunuldu. 

Koordinatör İl Müdürü Cem DİNÇ, toplantıların bağlı illerde sırayla yapılmasının nedeninin, sorunları yerinde görerek çözüm yolları aramak olduğunu belirtti. Toplantı sonrası Karaman İl Müdürlüğü binasını gezen İl Müdürleri, çalışanlarla bir süre sohbet etti. 

Karaman SGK İl Müdürü Hüseyin AKDERE ise İl Müdürleri Koordinasyon toplantısına ev sahipliği yapmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Toplantıya Konya İl Müdürü Cem DİNÇ, Afyon İl Müdürü Mehmet Uğur KAYA, Aksaray İl Müdürü Saffet ÇALIŞKAN ile İl Müdür Yardımcıları ve Merkez Müdürleri katıldı.