Genel Sekreter Dr. Ayhan Erenoğlu toplantı öncesi yaptığı konuşmasında Ermenek’ten ve Merkez hastanelerinden gelen yöneticilere hoş geldiniz diyerek  “yüzünüzdeki enerjiyi görünce anlıyorum ki bizler ortak bir sinerji yakalamışız. Çalışma heyecanınız hedeflerinizden anlaşılabiliyor. Yaklaşık bir yıldır sizlerle birlikteyiz. Artık birbirimizi tanıyoruz.  Ne istediğimizi, ne beklediğimizi net şekilde ortaya koyabiliyoruz.” dedi.

“ADSM’de Yükseliş Var”

Son 2 aydır Ağız Diş Sağlığı Merkezine  ( ADSM )yapılan atamalarla birlikte artan hekim sayısına paralel olarak Merkezinin gelirlerinin arttığına dikkat çekti.  Hastaneye başvuran hasta sayısının özellikle çocuk hastaların sayısının yükselişe geçtiğini, hastalara yapılan her türlü tıbbi işlemlerin ve protez sayılarının arttığını vurgulayarak “ADSM yöneticilerinin nezdinde tüm çalışanlarımızı kutluyorum” dedi.

Verimlilik Değerlendirme Birim Sorumlusu Batur İlyas KAPIDAŞ tarafından Kamu Hastaneleri Birliği Karaman Genel Sekreterliğine bağlı Sağlık Tesislerinin Güncel Karne Verileri ve Finansal Risk Analizleri ayrıntılı şekilde değerlendirilerek kurum bazında sunumun yapıldığı toplantının ana gündemini Ermenek Devlet Hastanesinin taşınma süreci oluşturdu.

“Ocak Ayında Ermenek Devlet Hastanesini Taşıyacağız”

Dr. Ayhan ERENOĞLU Ermenek Devlet Hastanesinin inşaatı ile ilgili bilgileri ve fotoğrafları incelerken Ocak ayında yeni binanın kullanımına hazır hale getirilmesi konusunda talimatlarını yineledi.  Özellikle ısınma ve elektrik konularında gereken prosedür ve girişimlerin yerine getirilmesi için hastane yönetimi, yüklenici firma ve Genel Sekreterlik bazında ne gerekiyorsa acil yapılmasını istedi.  Çalışanların ve hastaların bugüne kadar sabırla beklediklerini de hatırlatan Genel Sekreter Ermenek Devlet Hastanesinin çok iyi şartlarda teslim edilmesi için elbirliği ile çaba harcadıklarını ifade etti.