Kardeş ilimiz olarak seçilen Kilis Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği yönetici ekibi, 21 Nisan pazartesi günü iki günlüğüne ziyaretimize gelerek bizleri onurlandırdı. Görevine yeni başlayan Kilis Genel Sekreteri Op. Dr. Halil İbrahim TOPATAN, Kilis Devlet Hastanesi Başhekim Yard. Uz. Dr. Gökhan UNUTMAZ, Müdür Yard. Mustafa ÖZDAŞ, Uzman Rıdvan GÖKÇEK, Kilis ADSM Dt. Murat KIRŞANLI ve Birim Sorumlusu Abdullah ALBAŞ, Karaman’ ı tanımak ve yapılan çalışmaları yerinde görmek istediklerini belirterek ziyaretimize geldiler.

Bizler de; ilk olarak kurumumuzun toplantı salonunda çalışmalarımız ve hastanelerimiz hakkında ufak bir sunum yaptık ve yeni yapılan devlet hastanemizi gezdirdik. Ardından Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’mizi ziyaret eden ekip, akşam yemeğinden sonra odalarına çekildi. Ertesi gün ise hemen hemen tüm idarecilerimizin de katıldığı gezi turumuz, Taşkale Manazan Mağaraları ziyaretimiz ve İncesu Mağaraları gezimiz ile devam etti. Yeşildere’ de öğle yemeği arası veren ekip, son olarak Karaman Tartan Evi ziyaretinden sonra yolcu edildi.

Kilis Genel Sekreterliği ekibi; oldukça keyifli, güzel ve eğlenceli vakit geçirdiklerini, emeği geçen herkese çok teşekkür ettiklerini, en kısa zamanda bizleri de beklediklerini söylediler. Bizler de kardeş ilimiz Kilis Genel Sekreterliği ve idareci ekibine çok teşekkür eder, kapımızın kendilerine her zaman sonuna kadar açık olduğunu belirtiriz…