“Kimsesizlerin Bir Bardak Sütü İçin Sut Eğitim Programı” hakkında Karaman Devlet Hastanesi şu açıklamayı yaptı: “İlimizde, sağlık hizmeti sunumunun en üst seviyeye taşınması, birimlerimizin ihtiyaçlarının belirlenmesi ve sağlıkta kalite standartlarının maksimum düzeye çıkarılması için düzenlenen eğitim, 16.10.2014 tarihinde başlamış olup, iki gün boyunca devam etmektedir.

Eğitmenlerimiz, sağlık hizmeti sunumu karşılığında Sosyal Güvenlik Kurumu’na gönderilen faturalar ve fiyatlandırma süreçleri ile ilgili sahada yaptıkları faydalı uygulamaları pratiğe yansıyacak şekilde bizlerle paylaşacaklardır. Haliç Ünv. Öğretim Görevlisi Sayın Bülend Arıduru ve ekibinin sunumları ile başlayan eğitime özellikle Genel Sekreterlik, Karaman Devlet Hastanesi, Ermenek Devlet Hastanesi ve ADSM idarecileri, fatura birimi çalışanları ve poliklinikte hizmet veren veri giriş personelleri katıldı. Soru- cevap şeklinde devam eden eğitim, personellerimiz tarafından çok beğenildi ve yoğun ilgi gördü.

Karaman İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği olarak; bizlere bağlı olan sağlık tesislerimizde her zaman kamu menfaati gözetilerek çalışıp; KİMSESİZLERİN BİR BARDAK SÜTÜ İÇİN SUT EĞİTİMİdiyerek, sadece ilimizde değil, çevremizdeki tüm sektörlerin paydaşlarına, hiçbir ayrımcılık yapmadan sağlık hizmeti sunumunu büyük bir ciddiyetle yapmaya devam edeceğiz.

Katılan ve emeği geçen herkese; başta Mevlana Kalkınma Ajansı olmak üzere, ev sahipliğimizi yapan Karaman Devlet Hastanesi Yöneticilerine teşekkür ederiz.”