SONBAHARDA LAZER EPİLASYON İLE VÜCUDUNUZU ŞİMDİDEN YAZA HAZIRLAYIN
Uz. Dr. Yeşim Yayla, Lazer ile Epilasyon hakkında şunları söyledi;
 
Lazer epilasyon erkeklerde ve kadınlarda istenmeyen kılların temizlenmesi yöntemidir.
Bayanların yanı sıra erkeklerin de ilgi gösterdiği lazer epilasyon ( lazerli Epilasyon ) yöntemi, Avrupa ve Amerika'da da milyonlarca kişide başarı ile uygulanmaktadır.
 
Lazer ışığı, bildiğimiz ışıktan farklı olarak, ışığın tek dalga boyunda düz bir demet halinde yayılmasıdır. Lazer epilasyon, istenmeyen tüylerin lazer enerjisi kullanılarak kalıcı ve sağlıklı olarak yok edilmesidir. Lazer epilasyonun tüm dünyada yaklaşık 20 yıldır uygulanmasa da, çoğu kişinin aklında hala güvenilir bir yöntem olup olamadığına yönelik kuşkular bulunduğu Oysa lazer epilasyonda, cilde zarar vermeden geçerek kıl kökünü üreten kesecikleri tahrip eden ışın demeti vücutta herhangi bir atık madde bırakmıyor. Kurallara uygun yapılan hiçbir lazer türünün kötü sonuçlara yol açmaz. Ancak olumsuz bir tablonun ortaya çıkmaması için dikkat edilmesi gereken bazı noktalar var. Öncelikle kullanılan cihaz ve türü önemlidir. Herkesin kıl ve ten tipi farklıdır, bu yüzden bir dermatoloji uzmanın karar vermesi çok önemli ve onun kontrolünde çalışan bir uzman, hijyene verdiği önemle de ön plana çıkan özel hastaneler tercih edilmelidir. Lazer işlemi, hastanın cilt ve kıl tipine uygun enerji değerleri ile yapıldığında kalıcı yan etkisi olmaz. Yapılan işlem sırasında derinize, ter bezlerinize zarar vermeden sadece kıl köklerinizi hedef alır FDA onaylı, epilasyonda patentli iki ışınını tek seferde hem kıla hem de kılı besleyen kılcal damara ulaştırarak en yüksek sonucu alabilen en yeni teknoloji ürünüdür.
 
Hibrit Lazer Epilasyon ; Alexadrite dan daha hızlı ve konforlu, Diode Lazerden Etkili, Nd:YAG lazerden güvenli  Hibrit Lazer Alman Asclepion Laser Technologies tarafından geliştirilen ve aynı atışta FDA onaylı, epilasyonda patentli iki lazer ışını tek seferde hem kıla hem de kılı besleyen kılcal damara ulaştırarak en yüksek sonucu alabilen en yeni teknolojidir. Cilt rengi ve kıl tipine göre otomatik olarak ayarlayabilen dünyadaki tek lazer epilasyon sistemi hastanemizde uygulanmaktadır. Lazer epilasyon çok daha kısa sürmesi ve kıyaslanamayacak kadar güçlü olmasından dolayı tercih ediliyor. Epilasyonun kalıcı olması, yok denecek kadar az acı vermesi ve kısa sürede geniş alanların taranabilmesi bu yöntemin diğer üstünlerini oluşturuyor.
 
Tüylerden tamamen kurtulmak için kılların renklerinde ve büyüme devrelerinde olan değişikler nedeniyle epilasyon seansı kişiden kişiye, hatta aynı kişide vücudun farklı bölgelerine göre değişiyor. Tüm vücut bölgeleri lazer ile tedavi edilebilir. Lazer epilasyon hızlı ve uzun süreli sonuç sağlar.
 
İşlem, hastanın cilt ve kıl tipine uygun enerji değerleri ile yapıldığında lazer epilasyon ( Lazerli Epilasyon ) 'un kalıcı yan etkisi yoktur. Uygulama sonrasında kısa süreli olarak, hafif bir kızarıklık, kabarıklık ve yanma görülebilir ki bu da tedaviden sonraki birkaç saat içinde kendiliğinden geçmektedir.
Lazer uygulanan alanda pek çok hastada kıl miktarında %70-90 azalma olur, kalan tüylerin renkleri ve kalınlıkları azalır. Tedavi etkinliği tedavi esansları tamamlandıktan sonra 6 ay içinde değerlendirilmelidir.     
 
Tüm Vücut Kampanyası hakkında bilgi almak için Vücudumuzun her bölgesindeki istenmeyen tüyler Hibrit Lazer Epilasyon tedavisi ile yok edilebilir.
 
Özel Karaman Selçuklu Hastanemizde lazerle epilasyon hasta cilt tipine ve kıl yapısına uygun dozlar ayarlanarak Uzm. Dr. Yeşim Yayla ve Estetisyenlerimizin kontrol ve gözetiminde uygulanmaktadır.”
Tüm vücut lazer epilasyon kampanyasından yararlanmak, bilgi almak için Özel Karaman Selçuklu Hastanesi Cildiye veya Güzellik Birimine müracaat edebilirsiniz.

Özel Karaman Selçuklu Hastanesi
Merkez Sakabaşı Mh. 860 Sk. No:4 KARAMAN *
Tel:+90 338 212 93 00-
Fax:+90 338 212 19 09
www.selcuklu.com.tr