Medical Park Antalya Hastane Kompleksi bünyesine Uzman Dr. Burak Çakçak ile Uzman Dr. Özhan Özgür de katıldı.

Medical Park Antalya Hastane Kompleksi, bünyesine deneyimli isimlerden Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Burak Çakçak ile Girişimsel Radyoloji Uzmanı Dr. Özhan Özgür’ü kadrosuna dahil etti.

2001 yılında Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olan Uzm.Dr. Burak Çakçak, 2009 yılında Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde uzmanlık eğitimini tamamladı. Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, Antalya Atatürk Devlet Hastanesi, Balıkesir Askeri Hastanesi, Muş Hasköy Devlet Hastanesi ve Özel Antalya Yaşam Hastanesi’nde görev yaptı. Uzm.Dr. Çakçak, sağlıklı çocuk ve yeni doğan izlemi, bebek ve çocuklarda beslenme, bebek ve çocuklarda aşı izlemi gibi konularda tecrübe ve bilgi birikimini yeni hastanesinde hastalarına aktaracağını bildirdi.

Girişimsel Radyoloji Uzmanı olarak göreve başlayan Uzm. Dr. Özhan Özgür ise; 2001’de Cerrahpaşa İngilizce Tıp Fakültesi’nden mezun oldu. 2008’de Akdeniz Üniversitesi’nde Radyoloji üzerine ihtisasını tamamlayan Uzm. Dr. Özgür sırasıyla Çorum İskilip Devlet Hastanesi Radyoloji Bölümü, Akdeniz Üniversitesi Radyoloji Bölümü’nde araştırma görevlisi ve Isparta Sağlık İl Müdürlüğü’nde kurum hekimi olarak çalıştı. Tanısal anjiografik işlemler, anjiografik damar tedavileri, biyopsi işlemleri, subkutan venöz kemoterapi portu işlemleri, tünelli diyaliz kateteri yerleştirilmesi, miyom embolizasyon tedavileri ve vasküler anomali tanı ve tedavilerinde de bilgi sahibi olan Uzm.Dr. Özgür, tecrübe ve bilgi birikimlerini yeni hastanesinde kabul edeceği hastaları için kullanmaktan mutluluk duyacağını ifade etti.