Karaman Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uz. Dr. Nuriye ULU ve İdari ve Mali Hizmetler Başkanı Mehmet YAVUZ ’un katkılarıyla hazırlanan “ORGAN BAĞIŞI HAFTASI” etkinlikleri son hızla devam ediyor. Karaman İl Sağlık Müdür Vekili Dr. Serkan KOYUNCU ve Karaman Halk Sağlığı Müdürü Dr. Ali Rıza ALTUNSOY’ un da katılımlarıyla yoğun geçen programa; İl Sağlık Müdürlüğünde görev yapan Şube Müdürleri Dr. Hakan ÇETİNKAYA ve Dr. Hümeyra KURŞUN da katıldı.

Bu haftanın Organ Bağış Haftası olması nedeniyle çalışmalarını hızlandıran Genel Sekreter Uz. Dr. Nuriye ULU ve Karaman İl Sağlık Müdür Vekili Dr. Serkan KOYUNCU yaptıkları basın açıklamasında; “Halkımıza afişler ve broşürler dağıtarak, aklına takılan soruları gidermeye çalışıyoruz. Halkımızın duyarlı olacağına inanıyor, herkesi Atatürk Parkında açılmış olan standımıza bekliyoruz. İki saatte 20 adet bağış formu doldurulmuştur. Şimdiden halkımıza çok teşekkür ediyoruz. Hedefimiz Organ Bağışı çalışmalarında en başarılı il olmaktır.” diyerek, organ nakli bir gün bize de gerekebilir, lütfen duyarlı olalım mesajlarını verdiler. 

Karaman Devlet Hastanesi Organ Bağış Birim Sorumlusu Hemşire Sultan AKÇASIZ, Atatürk Parkı’nda, halkımızda farkındalık oluşturmak ve organ bağışı ile ilgili bilinçlendirilmenin sağlanması amacıyla, iki gün boyunca stant kurarak ilgilenen herkesi beklemektedir.