Karaman Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliği olarak Organ ve Doku Bağışı’na verdiğimiz önemi vurgulamak amacıyla yaptığımız çalışmalarımız devam etmektedir. İki ay önce P.T.T’ de stand açarak oldukça başarılı organ bağışı sağlayan Karaman Devlet Hastanesi Organ Bağışı Birim Sorumlusu Hemşire Sultan Akçasız, 18- 19 Haziran tarihlerinde de Makro AVM’ de stand açarak ciddi bir katılım sağlandığını belirtti.
Karaman Kamu Hastaneleri Birliği İdari ve Mali Hizmetler Başkanı Mehmet Yavuz, Genel Sekreterlik Uzman kadrosu ve çalışanların çoğu organlarını bağışlayarak organ bağışı kampanyasına öncülük ettiler. Kamu Hastaneleri Birliği Satın Alma Birimi’ndeki tüm çalışanların organ bağışında bulunması özellikle takdir topladı.
 
Makro AVM’ de, organ bağışını ve önemini halkımıza duyurmak amacıyla açılan standımız iki gün boyunca devam edecektir. Tüm bu özverili ve gayretli çalışmalarından dolayı özellikle Karaman Devlet Hastanesi Organ Bağış Birim Sorumlusu Hemşire Sultan Akçasız’ a teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.