Organize Sanayi Bölgesinde kurulan 5 Nolu Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonun açılışı gerçekleşti
25 Eylül 2012 Salı günü saat 17.30'da Organize Sanayi Bölgesinde gerçekleştirilen açılış törenine Karaman Valisi Murat Koca'nın yanı sıra Garnizon Komutanı J.Alb. Selçuk Boz, Karaman Belediye Başkanı Dr. Kamil Uğurlu, Cumhuriyet Başsavcısı M. Kemal Çokdinç, KMÜ Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen, Vali Yardımcısı Vekili Erkan İsa Erat, İl Sağlık Müdürü Nuriye Ulu, 112 Ambulans Başhekimi Dr.Fatih Rüştü Delen ve protokol üyeleri katıldı.

Acil sağlık hizmetleri istasyonu hakkında bilgi veren İl Sağlık Müdürü Nuriye Ulu “Kurulan bu tesis ilimizde kamu ve özel sektör dayanışmasının çok güzel bir örneğidir. İl merkezimizde 5. il genelinde 11. olan bu acil sağlık hizmetleri istasyonuyla hem Organize Sanayi Bölgesinde hem de civar kasaba ve köylerde meydana gelebilecek vakalara çok daha kısa bir sürede müdahale etme imkanı bulacağız. Bu tesisin ilimize kazandırılmasında Sayın Valimiz başta olmak üzere Organize Sanayi Yönetim Kuruluna ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum.” dedi.

OSB Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Boynukalın ise 112 acil sağlık hizmetleri istasyonuyla Organize Sanayi Bölgesinin önemli bir ihtiyacının giderilmiş olduğunu belirterek emeği geçen herkese teşekkür etti. Konuşmaların ardından Vali  Murat Koca protokol üyeleriyle birlikte  5 Nolu acil sağlık hizmetleri istasyonunun açılışını gerçekleştirerek, incelemelerde bulundu.