Karaman İl Sağlık Müdürü Uzm.Dr. Nuriye Ulu ve Karaman İl ve İlçe Sağlık Yöneticileri, ayda bir yapılması planlanan istişare ve mevcut durum değerlendirme toplantısı için 26 Ocak Perşembe günü saat 10.30’da 2.kez biraraya geldi.
     Toplantıya, Sağlık Müdür Yardımcısı Dr.Hikmet Yılmaz,Sağlık Müdür Yardımcısı Dr.Ali Rıza Altunsoy, Sağlık Müdür Yardımcısı Ali Eken, Karaman Devlet Hastanesi Başhekim Vekili Dr.Murat Demir, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dt. Uğur Demirel, AÇS/AP Merkezi Başhekimi Dr. Hacer Yılmaz, İl Ambulans Servisi Başhekimi Dr. Fatih Rüştü Delen, Merkez Toplum Sağlığı Merkezi Sorumlu Hekim Vekili Dr.Hatice Kılınç, İdari ve Mali İşler Şube Müdürü Ramazan Ünal, Ermenek Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Tuğrul Bulut, Ayrancı TSM Sorumlu Hekimi Dr. Özden Yılmaz, Kazımkarabekir TSM Sorumlu Hekimi Dt. Ahsen Kaynar, Başyayla TSM Sorumlu Hekimi Dt. Aysun Tan, Ermenek TSM Sorumlu Hekimi Dr. Nazlıgül Karaüzüm, Halk Sağlığı Laboratuvarı Müdürü Zafer Zeybek katıldı.
    Toplantıya bir önceki toplantıda gündeme gelen konuların hatırlanmasıyla başlandı. Kısaca sağlığın ve sağlık çalışanlarının önemine değinen İl Sağlık Müdürü Uzm.Dr.Ulu  "Sağlık kuruluşlarımızın hemen hemen tamamını bizzat yerinde ziyaret ettik. Kurumun eksikliklerini ve çalışanların sıkıntılarını dinledik. El birliğiyle üstesinden gelemeyeceğimiz bir sorunumuz olmadığını gördük. Öncelikle hepinize gayretlerinden dolayı teşekkür ederim." dedi ve daha ileriye taşıyacağımız sağlık kuruluşlarımız hakkındaki ideallerini anlatarak , isteklerini de belirttikten sonra sözü yöneticilere bıraktı. Tüm Sağlık Yöneticilerini tek tek dinleyen Dr.Ulu, bir önceki toplantıdan bu yana çözülen sorunlar ve yeni taleplerle ilgili de yorum yaptı.Bir ay sonra tekrar görüşülmek üzere toplantı sona erdi.