Adapazarı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün Aralık ayı Kültür ve Sanat etkinlikleri kapsamında düzenlediği "Bedirhan Gökçe Konseri" büyük ilgi gördü.

Orhan Gazi Kültür Merkezi’nde düzenlenen programa Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, Başkan Yardımcısı Rıdvan Sezer ve çok sayıda Bedirhan Gökçe hayranı katıldı. Gökçe, Şiir ve türküleriyle kültür merkezi salonundaki hayranlarına duygulu anlar yaşattı. Zaman zaman Anadolu insanının özelliklerini örnek hikayelerle anlatan Gökçe, salonda büyük alkış topladı. Türk insanının karakteristik özelliklerinin hiçbir ülke insanında olmadığını kaydeden Gökçe, “Ülkemizin kendisi zengin. Hayatın içinde ne varsa şiirlerde de o var. Biz antene tencere kapağı takan tek milletiz. Birde daha çok çektiğini iddia ederiz. Bu özellik de Türklere hastır.Başka ülkede bulamazsınız” dedi.

Sevilen şiirlerini seslendiren Gökçe, son olarak “Anneme İyi Bak” adlı şiirini okudu. Klipte özellikle kendi anne ve babasını oynattığını ifade eden Gökçe, “Baktım ki; yeni nesilde anne ve babasının kılığından mahcup olan gençler var. Şunları duymaya başladım. Babasının arabasından utanıp baba beni bir durak aşağıda indirir misin? Annesinin kıyafetinden utanıp, Anne sen burada kal ben buradan giderim diyenlere şahit olduk. Bu yüzden de kendimce naçizane bir mesaj vermeye çalıştım. Dedim ki; senin ne olduğun önemli değil geldiğin yer önemli, seni yetiştiren anne ve baba önemli. Nereye gelirsen gel, seni oraya annenle baban getirdi”dedi.

Adapazarı Belediyesi Süleyman Dişli, program sonunda Bedirhan Gökçe’ye teşekkür ederek “Size ve ekibinize böyle güzel bir gece yaşattığı için bütün hemşerilerim adına teşekkür ediyorum. Artık siz kültür etkinliklerimizin değişmez ismi oldunuz. Asıl sizi Mart’ta dinleyeceğiz. Çanakkale’yi, Akif’i ve İstiklal Marşını sizden dinleyeceğiz” dedi. Başkan Dişli, Bedirhan Gökçe’ye Adapazarı Belediyesi logolu çiniden yapılmış bir porselen tabak hediye etti. OKM’de gördüğü ilgiden çok etkilendiğini söyleyen Bedirhan Gökçe “Bizim burada olmamızı sağlayan Sayın Süleyman Dişliye çok teşekkür ederim. Gerçekten son derece düzenli bir sahne ve alanda, muhteşem bir kalabalıkla program yapmanın mutluluğunu yaşadım. Programda başta başkanımız Süleyman Dişli ’den, kimin emeği geçmişse hepsine en kalbi şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.