Sakarya Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Ahmet Akdardağan, Sigara firmalarının temsilcileriyle birlikte Sakarya İl Emniyet Müdürü Osman Babadağını makamında ziyaret etti.

Son dönemlerde Sakarya Emniyet Müdürlüğü’nün kaçak sigara, uyuşturucu ve diğer kaçakçılık yönünde yapmış olduğu başarılı operasyonlar sonrasında Sakarya Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Ahmet Akdardağan, Sigara firmalarının temsilcileri ile birlikte İl Emniyet Müdürü Osman Babadağına nezaket ziyaretinde bulundular. Sakarya Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Ahmet Akdardağan ziyarette yapmış olduğu konuşmada, “ Üyelerimden aldığım bilgilere göre, bu başarılı operasyonlar yapılmadan önce kaçakçılık artmıştı. Müdürümüzün ve polislerimizin yapmış olduğu başarılı operasyonlar sayesinde kaçakçılıkta bir hayli azalma var. Çok başarılı işlere imza attı polislerimiz. Onlara ne kadar teşekkür etsek azdır. Bu başarılardan sonra sayın emniyet müdürümüze şahsım ve sigara firmalarının temsilcileriyle bir nezaket ziyaretinde bulunduk. Yapıkları başarılı operasyonlarından ötürü kendilerini kutluyoruz” diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Sakarya İl Emniyet Müdürü Osman Babadağı, “ Ziyaretinizden çok memnun kaldım. Her türlü kaçağın karşısındayız. Operasyonlarımız tüm hızıyla devam edecek” ifadelerini kullandı.