Her hafta farklı bir mahallede gönüllülerle birlikte vatandaşların evlerine misafir olan Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, bu kez Bahçelievler Mahallesinde Mustafa Kocacenk, Akif Özçolakoğlu ve Ferit Sayım’ı gönüllülerle birlikte ziyaret etti.

Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, yapılan ziyaretlerle amaçlarının mahalle sakinleri arasındaki muhabbeti pekiştirmek ve insanlar arasında dostluk köprüsü kurmak olduğunu ifade etti. Alemdar, “Modern hayatın bizden koparttığı değerleri tekrar ihya etmek, hayatımıza katmak istiyoruz. Gönüllü hareketimiz yeni katılımcılarla birlikte her geçen gün büyüyor. Kültürümüzde komşuluk hakkının önemini bilerek güzel bir projeyi yine hemşerilerimizle birlikte hayata geçirdik. İnşallah bu proje, tüm farklılıklara rağmen insanları ortak bir paydada buluşturan ve herkese örnek teşkil edecek bir hareket haline gelir” dedi.

Mahalle Gönüllüleri arasında üniversite öğrencilerinin de yer almasının kendileri için ayrıca çok önemli olduğunu dile getiren Başkan Yusuf Alemdar, toplumsal değerlerin ancak bir sonraki kuşaklara aktarılarak geleceğe taşınabileceğini ve yaşatılabileceğini söyledi. Başkan Alemdar, “Üniversitede eğitim gören gençlerimizin bu harekette yer almak istemeleri ve her ziyaretimizde bizlerle birlikte olmaları gerçekten bize hem keyif veriyor hem de geleceğe güvenle bakmamızı sağlıyor. En yakınımızdaki komşumuzdan haberdar olmak, mahalle ve mahalleli kavramlarını tekrar yaşatmak, sevinci de kederi de birlikte paylaşmak için Serdivan Mahalle gönüllülerinin kapısı herkese sonuna kadar açık” diye konuştu.