Muhtarlarla Serdivan Trafik Park’taki kahvaltıda bir araya gelen Başkan Alemdar, Vatandaşa hizmet noktasında muhtarların çok önemli bir görevi yerine getirdiğini ifade ederek, bu buluşmaların ve karşılıklı fikir alışverişlerinin devam edeceğini söyledi.

Programa Serdivan Kaymakamı Ramazan Şahin ve AK Parti Serdivan İlçe Başkanı Osman Çelik de katıldı. Başkan Alemdar, yerel seçimler sonrası mahalle statüsüne kavuşan 10 köyle birlikte Serdivan’ın 24 mahalleye ulaştığını belirterek, Belediye olarak mahalle muhtarları ile her zaman koordineli hareket ettiklerini ve sorunların yerinde tespit edilerek ilçenin her noktasına hizmet götürüldüğünü söyledi.

Serdivan Kaymakamı Ramazan Şahin de, vatandaşa en yakın birimin muhtarlıklar olduğunu ifade ederek, “Sizler vatandaşlarımızın sıkıntılarını bizlere iletip çözüm bulmakla görevlisiniz. Hep beraber, iş birliği içerisinde; Belediyemizle, kaymakamlığımızla Serdivan’da halkımızın problemlerini çözme, ihtiyaçlarını giderme noktasında görev üstleniyoruz. Kapımız size her zaman açık” dedi.