Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, Ulubey Tesisleri’nde Korucuk halkıyla bir araya gelerek bölgenin istek ve sorunlarını dinledi.

Başkan Dişli’nin Korucuk halkıyla yaptığı toplantıya Korucuk Mahallesi Muhtarı Cüneyt Ulu ve çok sayıda Korucuk halkı katıldı. Belediye Başkan Yardımcılarının tamamının hazır bulunduğu toplantıda Korucuk halkının sorunları dinlenerek ilgili birimlere çözümü konusunda talimat verildi. Korucuk Mahallesi Muhtarı Cüneyt Ulu, bölgeye bir pazar yeri yapılması talebinde bulundu. Başkan Dişli, yeni kurulacak pazar yerinin çok iyi planlanarak yapılması gerektiğini belirterek, “Pazar alanını için öyle bir yer belirlemeliyiz ki, bölge halkının tamamının ihtiyacını karşılasın. Bunun için çok iyi düşünüp Pazar için en doğru alanı seçmeliyiz” dedi.

İdeal Kent Sitesi sakinlerinden Ali Yalın, Kart 54 konusunda 65 yaş üstü vatandaşların çok sıkıntı yaşadığını belirterek, “Kart 54’le araçlara binmek isteyen yaşlılar araçlara alınmıyor. Ya da para vermeden bindikleri için şoförler tarafından rencide ediliyor. Bu sistem ya kaldırılsın ya da çözüm bulunsun” dedi. Başkan Dişli, bu konuya hassasiyetle yaklaştığını ifade ederek, “65 yaş üstü vatandaşımızın mağdur edilmesi beni olduğu gibi birçok kişiyi de üzen bir durum. Ben bu konuyu ilgili mercilerle görüşüp çözüm yolu bulmak için çalışıyorum” şeklinde konuştu.

İdeal Kent Sitesi Yöneticisi Ali Yalın, Adapazarı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün çok iyi çalıştığını ifade ederek, “Sevgili Başkanım bugün burada hem size hem de bünyenizde çalışan Temizlik işleri ekibine tüm Korucuk halklı adına teşekkür ediyorum. Siz 1 numarasınız. Temizlik İşleri’nin titiz ve düzenli çalışmalarından dolayı bölgemizde çöp sorunu yaşamıyoruz. Gece bile kontrole gelen ekipler bazı bölgelerde eğer toplanmayan çöpler varsa topluyor ve bölgemiz çiçek gibi oluyor” diye konuştu.

Korucuk halkının istek ve sorunlarını dinleyen Başkan Dişli, “Biz çözümden yanayız. Bizim için her mahallenin ayrı bir önemi var. Bu nedenle sizinle sık sık bir araya gelerek sorunları yerinde dinleyip çözümü konusunda elimizden gelen gayreti gösteriyoruz” ifadelerini kullandı.