Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, Camili Çaydanlık Park’ta Camili Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyeleri ve yönetimi ile kahvaltıda bir araya geldi.

Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, Camili halkıyla bir araya gelerek bölgedeki sorunları dinledi. AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak’ın da bulunduğu toplantıda Başkan Dişli, seçim öncesinde olduğu gibi seçim sonrasında da her zaman halkın yanında olduklarını ve sorunları yerinde dinleyerek çözüm yolu bulmaya çalıştıklarını söyledi.

İlk konuşmayı yapan Camili Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Gökhan Küpçük ve Yardımcısı Hasan Bütün yaptığı konuşmada “Bugün burada sorunlarımızı dile getirmek ve derneğimizi tanıtmak istedik. Böyle bir oluşuma ihtiyaç duyulduğu için derneğimizi kurduk. İlimizde Adapazarı ve Yenikent şeklinde bir olgu var. Biz bu algının bütünleşmesini istiyoruz. Derneğimizin adı Camili ama biz Yenikent olarak çalışacağız” dedi.

Yenikent bölgesinin hiçbir zaman ihmal edilmediğini belirterek sözlerine başlayan AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak, “Yenikent bölgemiz başta Büyükşehir Belediyemiz ve Adapazarı Belediye Başkanımız tarafından her zaman aynı değeri görmüştür ve ihmal edilmemiştir. Yeni derneğin de bölgeye katkı sağlayacağını düşünüyorum. Partimiz 12 yıldır 9 seçimi sizin teveccühünüz ile kazandı. Bu başarı sizin sayenizde oldu. Önümüzde 2015 genel seçimleri var. Ülkenin geleceği açısından önemli bir seçim. Türkiye artık daha büyük bir ülke. Bazı iç ve dış güçler ülkemizin büyümesinin önüne geçmek için uğraşıyor. Çözüm sürecini iyi bir şekilde sonuçlandırmamız gerekiyor. Bunun için de hepinizin desteği gerekiyor” dedi.

Son konuşmayı yapan Başkan Dişli, “Bugün burada sizinle kahvaltıda buluşarak sizleri daha yakından dinleme fırsatım oldu. Bu bölgenin akıllarda yok gibi algısı yanlış bir algı. Biz sizlerden biriyiz. Bu bölge için siz ne yapılmasını istiyorsanız bizde aynı fikirdeyiz ve bu bölgeyi diğerlerinden ayırt etmedik, etmeyeceğiz. Yerel seçimlerde siz tercihinizi yaptınız. Bizde üzerimize düşen görevi yerine getireceğiz. Ülkemiz hizmette hızla ilerliyor. Ancak ülkemizin bu ilerlemesinden rahatsız olan güçler var. İçerden ve dışarıdan provoke ediliyorlar. Gezi olayları ve beraberinde gelen olaylarda yakılıp yıkılanlar hep sizin paralarınız. Bunu ülkemizde hizmet yapılmasın diye yapıyorlar. Hatta yapılanları çökertip eski haline getirmeye çalışıyorlar. Onlar nasıl oyun yapıyorsa bizde o oyunu bozmak için çalışmalıyız. Devletin bu olaylarda yaşadığı zarar 1 milyon. Devlet şimdi gezi ve devamında gelen olaylarda yakılıp yıkılanları onarmaya çalışıyor. Oysaki bu parayla daha yeni hizmetler yapılabilirdi. Bu olaylara karşı hassas davranmak gerekiyor” dedi.