Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Kapalı Çarşı Derneği Başkanı Suat Çavdaroğlu ve beraberindeki heyeti makamında ağırladı. Büyükşehir Belediyesi tarafından bölgede başlatılan çalışmalar için Başkan Toçoğlu’na teşekkür eden Çavdaroğlu, Kapalı Çarşı’nın standartlarını yükseltecek yeni projelere esnafın fikir birliği içerisinde destek olacağının altını çizdi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Esnafımızdan gelen tüm önerilere açık olduğumuzu her fırsatta ifade ediyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak şehir ve esnafın yararına olacak yeni projeler geliştiriyoruz. Kapalı Çarşı’nın da iyileştirilmesi adına esnafımızın yararına olacak tüm projeleri hayata geçirmeye hazırız. Çarşımızın modern bir görünüme kavuşması için atılacak her adıma destek olacağız” ifadelerini kullandı.

Esnafın talepleri doğrultusunda yeni projelerin hayata geçmeye devam edeceğinin de altını çizen Başkan Toçoğlu, “Biz hayata geçirilecek yenileme ve dönüşüm projelerinde esnafımızın sorumluluğunun bilincindeyiz. Şayet esnafımız geniş kapsamlı bir fikir birliği içerisinde Büyükşehir Belediyemizden yeni projeler talep ederse, biz elimizi taşın altına koymaya hazırız. Burada önemli olan bir arada ticaret yapan ticaret erbabının ortak kanaatleridir. Esnafımızın ticaret hayatına daha iyi şartlarda devam edebilmesi için kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.