Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nda bakan yardımcılığı görevine atanan Atabek’i makamında ziyaret eden Başkan Toçoğlu, “Sayın Atabek’in şehrimize önemli katkıları olmuştur. İnşallah yeni görevinde de aynı işbirliği içerisinde şehrimiz için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti Sakarya İl Başkanı Recep Uncuoğlu ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Bakan Yardımcılığı görevine atanan Çiğdem Erdoğan Atabek’i makamında ziyaret etti. Atabek’e yeni görevinde başarı dileyen Başkan Toçoğlu, “Sayın Çiğdem Erdoğan Atabek’i tebrik ediyor, yeni görevinde başarılar diliyoruz. Sayın Atabek’in şehrimize önemli katkıları olmuştur. İnşallah yeni görevinde de aynı işbirliği içerisinde şehrimiz için çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

İl Başkanı Uncuoğlu ise, “Sayın Atabek’in yeni görevinin ülkemize ve şehrimize hayırlar getirmesini diliyorum. Sayın Atabek inşallah bugüne kadar hayata geçirdiği hizmetlere yeni görevinde yenilerini ekleyecek. Allah yar ve yardımcısı olsun” ifadelerini kullandı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Bakan Yardımcısı Atabek, “Büyükşehir Belediye Başkanımız ve İl Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. İnşallah el birliği ile şehrimize ve milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.