Astra Group Sakarya Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı, dörtlü final grubundaki beşinci maçında Acıbadem Üniversitesini konuk edecek. Final grubunun beşinci maçında sahasında Acıbadem Üniversitesini konuk edecek Büyükşehir Basket’te tek hedef galibiyet.

Astra Group Sakarya Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı, dörtlü final grubundaki beşinci maçında Acıbadem Üniversitesi’ni konuk edecek. 31 Mayıs Çarşamba günü Atatürk Spor Salonunda oynanacak müsabaka saat 19.00’da başlayacak ve TRT Türk’ten canlı olarak yayınlanacak. Grupta aldığı 3 galibiyet ve 1 mağlubiyet ile lider durumda bulunan Büyükşehir Basket, müsabakayı kazanması halinde Süper Lig’e çıkmayı garantileyecek.

Kritik maç öncesi açıklamalarda bulunan Basketbol Şube Başkanı Akif Köse, “Bursaspor ile oynadığımız müsabakayı unuttuk ve tamamen bu maça odaklandık. Takımımıza güvenimiz tam. Oyuncularımız maça hazır. Rakibimizi deplasmanda geriden gelerek güzel bir oyunla mağlup etmiştik. Bu maçta da konsantre bir şekilde galibiyete uzanarak bir üst lige yükselmek istiyoruz. Oyuncularımızdan bir kısmı sakat olarak mücadelelerini sürdürüyorlar. Bu azmimizin ve hedefe ne denli kilitlendiğimizin en büyük göstergesidir” dedi. Dörtlü final grubunda kendi sahalarındaki son maçlarına çıkacaklarını vurgulayan Kulüp Başkanı Orhan Bayraktar ise, “Ne yazık ki seyircisiz oynama cezamız nedeniyle bu müsabakada taraftarlarımız salonda bizi destekleyemeyecekler. Fakat salonunun önüne kurulacak dev ekrandan takımımızı desteklemek ve iftarımızı beraber yapmak için taraftarlarımızı salona davet ediyorum. İnşallah oynayacağımız müsabakada gülen taraf biz olacağız ve şampiyonluk coşkusunu taraftarlarımızla birlikte yaşayacağız” diye konuştu.