Hendek Belediyesi ve Hendek Halk Eğitim Karate Takımı sporcuları Antrenör Nurkan Kayacık ve Soner Açıkyol huzurunda bir üst dereceye geçmek için gayret gösterdiler.

55 kişinin katıldığı kuşak sınavında beyaz kemer, turuncu kemer, yeşil kemer ve kahverengi kemer kuşak imtihanları yapıldı. Sporcular için önemli bir yeri olan kuşak sınavları artık veliler için de önemli olmaya başladı. Sınava katılan 55 Karatecinin yanı sıra bir o kadar da veli katılımı oldu.

Sınava katılan Hendek Belediyesi ve Hendek Halk Eğitim Merkezi Karate Takımı sporcuları kuşak sınavlarında üstün başarı ve gayret göstererek bir üst kuşaklarına terfi ettiler.

Kuşak atlamanın kademe olarak yükselme olduğunu ifade eden Antrenör Nurkan Kayacık ve Soner Açıkyol aynı zamanda sporcular için bir motive kaynağı olduğunu, başarıya giden yoldaki engelleri aşma adına güzel bir tecrübe olduğunu ve profesyonel anlamda da gelişmenin bir simgesi olduğunu ifade etti. Ayrıca kuşak sınavlarına sporcular kadar ilgi gösteren sayın velilere de Antrenörler Nurkan Kayacık ve Soner Açıkyol ayrı ayrı teşekkür ederken sporcuların en iyi destekçilerinin Anne ve Babalar olduğunu ileriki zamanlarda Anne ve Babanın desteklerine daha da ihtiyaç duyacaklarını iletirken, çocuklardan ilgi ve alakalarını eksiltmemeleri için tavsiyelerde bulundu.