Büyükşehir Belediyesi Kasım Tiyatro Etkinlikleri’nde perde açılıyor. 11-12 Kasım Salı ve Çarşamba günü Bursa Devlet Tiyatrosu’nun Kanlı Nigar isimli oyunu AFA’da Sakaryalılarla buluşuyor.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Kasım Kültür Sanat Etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor. İbrahim Zaman’ın 55. Yıl sergisi ile başlayan etkinliklerde devlet tiyatrolarının birbirinden önemli oyunları Sakaryalılarla buluşuyor. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, etkinlik takvimi boyunca 2 farklı oyunun toplamda 4 farklı biletli gösterimle Sakaryalılarla buluşacağı belirtildi.

Açıklamada, “Kasım Tiyatro etkinliklerinin ilk oyunu 11 Kasım Salı ve 12 Kasım Çarşamba tarihlerinde Bursa Devlet Tiyatrosu tarafından sahnelenecek. Saat 20.00’da AFA’da başlayacak ‘Kanlı Nigar’ adlı oyun ile Geleneksel Türk Tiyatrosu’nun en önemli eserlerinden biri Sakaryalıların beğenisine sunulacak. Kasım Tiyatro Etkinlikleri’nin ikinci programında ise Konya Devlet Tiyatrosu’nun ‘Misafir’ isimli oyunu sahnelenecek. 18 Kasım Salı ve 19 Kasım Çarşamba tarihlerinde yine AFA’da gerçekleştirilecek gösterim, saat 20.00’da başlayacak” ifadelerine yer verildi.