Sakarya Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Orman Park’ın bir yeniliğe daha imza attığını açıklayan İşletme Müdürü Engin Berk, “Ülkemizde Şanlıurfa bölgemiz ile özdeşleşen ‘Sıra Gecesi’ geleneğini Orman Park’ta Sakaryalılar ile buluşturuyoruz. Ses, saz ve sözün bir araya geleceği eşsiz gecelerimize tüm hemşerilerimizi bekliyoruz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden BELPAŞ A.Ş. tarafından işletilen Orman Park, bir yeniliğe daha imza atıyor. İşletme Müdürü Engin Berk, “Ülkemizde Şanlıurfa bölgemiz ile özdeşleşen ‘Sıra Gecesi’ geleneğini Orman Park’ta Sakaryalılar ile buluşturuyoruz. Parkımızın üstün hizmet kalitesi ile 20, 40 ve 50 kişilik sıra gecesi gruplarını parkımızda ağırlayacağız. Ses, saz ve sözün bir araya geleceği eşsiz gecelerimize tüm hemşerilerimizi bekliyoruz” diye konuştu.

Engin Berk, “Kafeterya, restoran ve oyun parkındaki hizmet çeşitliliği ile hemşerilerimizi misafir etmeye bu kış da devam edeceğimizi ifade etmiştik. Türk ve Dünya Mutfağının eşsiz lezzetlerini Orman Park’ta misafirlerimizin hizmetine sunmanın yanı sıra, hizmet kalitesi ve ürün çeşitliliğimiz ile ‘Orman Park her mevsim başka güzel’ diyoruz. Yenilik getiren Sıra Geceleri ile köklü bir geleneği parkımızda hemşerilerimizle buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Sıra Gecesi için ayrıntılı bilgi almak isteyen hemşerilerimiz 291 08 78 numarasını arayabilirler” ifadelerini kullandı.