Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) 2014 yılının son meclis toplantısında oylanan 2015 yılı bütçesi, 7 milyon 826 bin 9 TL olarak kabul edildi.

Güral Sapanca Welness’da düzenlenen ve ev sahipliğini SATSO Meclis Başkanı A. Akgün Altuğ ile Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul’un yaptığı bütçe yemeğine Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş da onur konuğu olarak katıldı. Konuklara hoş geldiniz konuşmasını yapan SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, “Biz Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası olarak üyelerimize en iyi hizmeti, en doğru zamanda ve en iyi koşullarda sunmak, onların sorunları ile ilgilenmek ve bu sorunların çözüme kavuşturulması noktasında elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Biz iş dünyamızın omuzlarındaki yükü hafifletmek, büyümelerine destek olmak, ilerlemelerinde yol arkadaşı olmak hedefiyle göreve talip olduk. Bu anlayışla 2014 yılında olduğu gibi 2015 yılında da aynı duyarlılık ve artan azmimizle çalışacağız. Yeter ki ortak akılla, sağduyu ve birliktelikle hareket edelim. Ailemiz büyüyor, büyümeye de devam edecek. Bu düşüncelerle böyle anlamlı bir akşamda bizlerle olduğunuz için şahsım ve yönetim kurulum adına tekrar teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen bütçe kutlama yemeğinde meclis üyeleri birbirleriyle sohbet etme fırsatı da buldular.