Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Arkaplan Sinema Öğrenci Topluluğu, 15 Temmuz İhanet ve Direniş temalı Uluslararası Kısa Film Yarışması’na katıldı.

Sakarya Üniversitesi Arkaplan Sinema Öğrenci Topluluğu, çektikleri ‘Bekleyiş’ isimli kısa film ile Cumhurbaşkanlığı himayesinde gerçekleşen Çekmeköy Belediyesi İhanet ve Direniş-15 Temmuz temalı Uluslararası Kısa Film Yarışması’nda finale kaldı. Öğrenciler plaketini Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz’ın elinden aldı. Öğrenciler, daha sonra Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas’ı makamında ziyaret ederek, yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Öğrencilerin faaliyetlerini her zaman desteklerini belirten Rektör Elmas, “Üniversite olarak, öğrencilerimiz çalışmalarına, etkinliklerine destek oluyoruz. Üniversitemizdeki öğrenci toplulukları etkin olarak çalışmalar yürütüyor. Bildiğiniz üzere, geçtiğimiz eğitim öğretim yılında da büyük öğrenci kongreleri düzenlendi. Öğrencilerimiz çalışmaları bizleri her zaman gururlandırmaktadır. Bu kısa filmde emeği geçen bütün öğrencilerimize de başarılar diliyorum” dedi.