Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Tarihi Uzunçarşı Yaşatma ve Güzelleştirme Derneği üyeleriyle bir araya geldi. Yürütülen çalışmalardan esnafın memnun olduğunu dile getiren Dernek Başkan Yardımcısı Uslu, “Belediye ve esnaf el ele verecek. İnşallah samimi ve içten geçeceğini düşündüğümüz sürecin ardından Tarihi Uzunçarşı’yı tekrar şehrimize kazandıracağız” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Tarihi Uzunçarşı Yaşatma ve Güzelleştirme Derneği üyeleriyle bir araya geldi. Gerçekleştirilen ziyarette bölge esnafının yenileme projesinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Dernek Başkan Yardımcısı Murat Uslu, “Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu’na çok teşekkür ediyoruz. Projenin açıklanmasından itibaren yürütülen süreçten gayet memnunuz. Yenileme projesinin arkasındayız. İnşallah bizlerde çarşı esnafı olarak bu projeye elimizden gelen desteği sağlayacağız. Belediyemizle el ele vereceğiz. İnşallah samimi ve içten geçeceğini düşündüğümüz sürecin ardından Tarihi Uzunçarşı’yı tekrar şehrimize kazandıracağız” diye konuştu.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Adapazarı Belediyemiz yaklaşık 3 yıldır bu proje üzerinde çalıştı. Ve proje Anıtlar Müdürlüğü onayını aldı. Projenin ana hatları belirlendi. Ama biz her fırsatta ifade ediyoruz; bu proje esnafımızın projesi olacak. Esnafımızın istekleri ile şekillenecek. İnşallah kısa süre içerisinde de belediye, esnaf ve mimarlardan oluşacak heyet proje üzerinde çalışmalarına başlayacak. Esnafımızla birlik ve beraberlik içerisinde bu hassas süreci de güzel bir noktaya taşıyacağız. Hep birlikte Tarihi adayı tekrar şehrimizle bütünleştireceğiz” ifadelerini kullandı.