Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş ve Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Sosyete Pazarı’ndaki geleneksel Aşure etkinliğinde vatandaşlara aşure dağıttı.

Serdivan (Sosyete) Çok Amaçlı Kapalı Pazar Yerindeki programa Vali Coş ve Başkan Alemdar’ın yanı sıra, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Fevzi Kılıç, AK Parti Serdivan İlçe Başkanı Osman Çelik, Serdivan Kurucu Kaymakamı Fahri Keser, Sakarya Barosu Eski Başkanı Recep Hacıeyüpoğlu, meclis üyeleri ve mahalle muhtarları da katıldı.

Bereketli olması temennisinde bulunarak aşure kazanlarının başına geçen Vali Coş ve Başkan Alemdar doldurdukları aşureleri vatandaşlara ikram etti.

Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş ve Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar protokol üyeleri ile birlikte etkinlik boyunca hem aşure dağıttılar hem de vatandaşlarla sohbet ettiler.

Yaklaşık 3 bin kişilik aşurenin dağıtılmasının ardından Vali Coş ve Başkan Alemdar Kapalı Pazar yerini dolaşarak, alışveriş yapan vatandaşlarla ve pazar esnafı ile sohbet etti, hayırlı pazarlar dileğinde bulundu.