AK Parti Atakum İlçe Başkanlığı 5. Olağan Kongresi’nde iki farklı liste halinde yapılan seçimlerde mevcut başkan Ömer Faruk Şahin güven tazeledi.

AK Parti Atakum İlçe Başkanlığı 3. Olağan Genel Kongresi Atakum ilçesindeki Yalı Cafe’de gerçekleşti. Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu’nun da katıldığı kongrede 341 delegenin kullandığı oylardan 4 oy boş çıkarken, Bahattin Birinci 142 oy alırken, mevcut başkan Ömer Faruk Şahin 195 oyla yeniden başkan seçildi.

Seçimler öncesi konuşma yapan AK Parti İl Başkanı Fuat Köktaş, “Bugün Atakum ilçemizde 13. kongremizi gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Ülkemiz AK Parti iktidarı ile çok önemli aşamalardan geçti, her alanda devrim niteliğinde işler gerçekleştirildi. Ekonomiden eğitime, ulaşımdan çevre ve şehirciliğe kadar birçok alanda büyük hizmetlere imza atıldı. Fakat sağlık alanında yapılan hizmetler, çalışmalar bunlardan en önemlilerinden bir tanesiydi” dedi.

Kongrede ayrıca Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu’nun yanı sıra AK Parti Samsun Milletvekilleri Tülay Bakır ve Ahmet Yeni, AK Parti İzmir Milletvekili Rıfat Sait, AK Parti MKYK Üyesi Ahmet Demircan, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’da birer konuşma yaptılar.