AK Parti Canik İlçe Teşkilatı, pazar günü yapılan kongrenin ardından ilk yönetim kurulu toplantısını yaptı.

İlçe binasında yeni Başkan Ercan Eler yönetiminde gerçekleşen toplantıya Canik Belediye Başkanı Osman Genç de katıldı. Yeni yönetime başarı dileyen Genç, Canik’te bu zamana kadar ortaya koydukları uyumlu çalışmayı bundan sonra da sergileyeceklerini söyledi. Genç, "Birlikte, ortak akılla ilçemizi Yeni Türkiye’nin hedefleri doğrultusunda yukarılara taşıyacağız" dedi.

“UYUM İÇERİSİNDE ÇALIŞACAĞIZ”

Canik’in teşkilat-belediye uyumu konusunda örnek gösterilen bir ilçe olduğunu vurgulayan Başkan Osman Genç, "Siyaset halkı ve Hakk’ı yönetme sanatıdır. İdeali olan bir partinin mensupları olarak ideali olan bir siyaset anlayışına sahibiz. Liderimiz Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’nun rehberliğinde ortak akılla, birlikte, yine uyum içerisinde çalışacağız. Çünkü başarının altında ekip ruhu yatar. Ben yeni yönetimimizle de güzel çalışmalara imza atacağımıza inanıyorum. Başkanımıza ve yönetim kuruluna başarılar diliyorum" diye konuştu.

“BAYRAĞI YUKARI TAŞIYACAĞIZ”

AK Parti Canik İlçe Başkanı Ercan Eler de, "Kaynaşma ve istişarede bulunma amacıyla bir araya geldik. Genç bir yönetime sahibiz. Devraldığımız bayrağı daha yukarı taşımak için yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte çalışacağız. İnşallah partimiz, ilçemiz ve şehrimiz için hayırlı ve güzel işlere imza atacağımıza inanıyoruz" şeklinde konuştu.