Samsun Bafra Belediyesi tarafından "Mevlana Haftası" etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen gece ilgi gördü.

Bafra Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen geceye Kaymakam Halis Arslan, Belediye Başkanı Zihni Şahin, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yiğit, İlçe Müftüsü İsmail Çiçek, AK Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İstanbul Üsküdar Rumi Mehmet Paşa Camisi İmamı Alper Kandemir’in Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan gecede ilahi sanatçısı Ali Nayer’in okuduğu ilahiler ve semazen gösterisi ile sona erdi. Gecenin sonunda konuşan Belediye Başkanı Zihni Şahin, "Belediye olarak sadece yol yapmak, yeni projeleri hayata geçirmek değil insanımızın manevi dünyasında da kütür sanatta da her alanda da hizmet etmektir. Peygamberlerimizin yolunu , onun mesajlarını yaşam tarzını yaşamak, yaşatma adına ışık insanlarımız var. Mevlana hayretlerimizi de doğum gününde Mevlana Haftası dolayısıyla rahmetle anıyorum" dedi.

Belediye Başkanı Zihni Şahin İstanbul Üsküdar Rumi Mehmet Paşa Camisi İmamı Alper Kandemir, ilahi sanatçısı Ali Nayer ve gecenin sunumunu yapan Ahmet Kemal’e plaket verdi.