Ondokuz Mayıs Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (OMÜSEM) ile Bafra Ticaret ve Sanayi Odası(TSO) arasında yapılan işbirliği çerçevesinde “Pazarlamada Yeni Trendler Eğitimi” düzenlendi.

Bafra TSO toplantı salonunda gerçekleşen ve odaya kayıtlı üye firmalar ile firma çalışanlarına yönelik “Pazarlamada Yeni Trendler Eğitimi”nin sunumunu OMÜ İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Evrim Erdoğan gerçekleştirdi.

Hızla değişen tüketici eğilimleri ve artan rekabetin, pazarlama alanında da yeni arayışları beraberinde getirdiğini söyleyen Yrd. Doç. Dr. Evrim Erdoğan, şirketler dünyasında yükselen yeni bir trendin ise pazarlamanın geçirdiği değişimi işaret ettiğini ifade etti. Erdoğan sunumunda, eğitimin içeriğinde modern pazarlama ve pazar odaklılık, güncel pazarlama bileşenleri, deneysel pazarlama gibi konulara değindi.

Bafra TSO Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Başar ise yaptığı açıklamada, üyelerinin ve çalışanlarının talepleri doğrultusunda üye eğitimlerine devam ettiklerini, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi ile yaptıkları protokol kapsamında Pazarlama ve Üretim Yönetimi Eğitimi’ni gerçekleştirdiklerini ifade etti.