24 Kasım’da eski öğretmenini unutmayan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, ziyaret ettiği öğretmeninin hayır duasını aldı.

Başkan Genç ayrıca, Öğretmenler Günü Özel Konseri’nde eğitimcilerle bir araya gelirken, Mevlana Eğitim, Kültür ve Yaşam Kampüsü öğrencileri de, eski öğretmen Başkan Genç’in Öğretmenler Günü’nü kutladı.

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Öğretmenler Günü’nde eski öğretmenini unutmadı. İlkadım’da yaşayan öğretmeni Hatice Çakır’ı ziyaret eden Başkan Genç, öğretmeninin hayır duasını aldı. Öğretmenlerin ülkenin geleceğinin mimarları olduğunu ifade eden Başkan Genç, 24 Kasım gibi anlamlı bir günde öğretmenini ziyaret etmekten onur duyduğunu söyledi. Emekli öğretmen Hatice Çakır da, Başkan Genç’in öğrencilik yıllarında olduğu gibi belediye başkanlığında da başarılı olduğunu belirterek, kendisini Öğretmenler Günü’nde unutmadığı için mutluluk duyduğunu dile getirdi.

BAŞKAN ÖĞRETMENLERİ UNUTMADI

Başkan Genç, 24 Kasım’da öğretmenleri de unutmadı. Canik Belediyesi ile SGK Çalışanları Sanat ve Kültür Derneği tarafından düzenlenen Öğretmenler Günü Özel Konseri’nde eğitimciler Türk Halk Müziği’ne doydu. Canik Kültür Merkezi’nde 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle düzenlenen konserde eğitimciler farklı bir akşam yaşadı. Hakan Ünalan’ın şef olduğu konsere ilgi bir hayli fazla olurken, konseri Canik Belediye Başkanı Osman Genç ile SGK İl Müdürü Ünal Kaya da dinledi.

BAŞKAN GENÇ DE SÖYLEDİ

Konserde seslendirilen birbirinden güzel Türk Halk Müziği eserleriyle öğretmenler hem stres attı hem de keyifli bir gün geçirdi. Konserin son bölümünde sahneye çıkan Canik Belediye Başkanı Osman Genç ve SGK İl Müdürü Ünal Kaya koroya eşlik etti. Konser sonunda Başkan Genç, koro üyelerine gül dağıtırken, SGK İl Müdürü Kaya, kültür ve sanata verdiği destekten dolayı Genç’e plaket verdi.

GELECEK EĞİTİMDEN GEÇER

Canik Belediyesi olarak kültür ve sanat faaliyetlerine her zaman destek verdiklerini belirten Başkan Genç, "Öğretmenler Günü’nü Canik’te bu özel konserle farklı bir şekilde kutlamaktan mutluluk duydum. Geleceğimiz olan çocuklarımızı yetiştiren eğitimcilerimiz her şeyin en güzelini hak ediyor. Ülkemizin aydınlık geleceğine giden yolun eğitimden geçtiğini çok iyi biliyoruz. Bu nedenle geleceğimiz adına eğitime ve öğretmenlerimize destek her zaman bizim önceliğimizdir" dedi.

ÖĞRENCİLER DE BAŞKAN GENÇ’İ UNUTMADI

Öte yandan, Canik Belediyesi Mevlana Eğitim, Kültür ve Yaşam Kampüsü’nde bulunan Kariyer Gelişim Merkezi ve Canik Akıl Küpü Etüt Merkezi öğrencileri 11 yıl öğretmenlik mesleği yapan Başkan Genç’i makamında ziyaret ederek Öğretmenler Günü’nü kutladı. Öğrenciler, sohbet ettikleri Başkan Osman Genç’e tablo hediye etti.