"3 Aralık Dünya Engelliler Günü" nedeniyle Bafra Özel Eğitim Uygulama Merkezi öğrencileri, aileleri ve öğretmenleri ile birlikte Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’nın konuğu oldular.

Başkan Taşçı, 3 Aralık gününün bir sembol olduğunu, engelli vatandaşların her zaman hatırlanması gerektiğini belirtti. İshak Taşçı, "Sizleri böyle anlamlı bir günde ağırlamanın sevincini yaşıyorum. Sizleri çok seviyorum. Öğretmenlerinizi ve ailelerinizi sizin eğitiminiz için ne kadar özveri gösterdiğini tahmin edebiliyorum. Onları da sabır ve özverileri için kutluyorum" dedi.

Bafra Özel Eğitim Uygulama Merkezi Okulu Müdürü Mustafa Yiğit, "Sizin desteğinizi her zaman hissediyoruz. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kutlamalarını sadece Atakum ilçesi ile sınırlandırmadığınız, bizi de unutmadığınız için size çocuklarımız ve ailelerimiz adına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum" diye konuştu.

Başkan Taşçı’ya günün anısına bir çiçek ve plaket takdim edildi ve çocuklarla birlikte kutlama pastası kesildi. Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı çocuklara oyuncak hediye etti.

Atakum Belediyesi’nde 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle bir ziyaret gerçekleşti. Engelli resim sanatçısı Muammer Koç, Başkanı İshak Taşçı’yı makamında ziyaret ederek el emeği tablosunu hediye etti. Yaşam Park’ta yaptıkları çalışmalar ile engellerine meydan okuduklarını belirten Koç, “Bize bu imkanı sağlayan ve her ihtiyacımızda yanımızda olan Başkanımıza çok teşekkür ediyorum" ifadesini kullandı.

İsminin yazılı olduğu tabloyu alan Başkan Taşçı, duygu dolu anlar yaşadı. İshak Taşçı, “Büyük emekle yapılan bu tablo odamın en güzel köşesini süsleyecektir. Sizlerle çok daha güzel çalışmalara beraber imza atacağız. Bize göre her gün sizin gününüz Atakum’da engel yok" şeklinde konuştu.