Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, ‘altın günü’ yapmak için Yalı Kafe’de buluşan kadınlarla bir araya geldi. Her kesimin memnuniyet içerisinde karşılayacağı büyük projelerin hazırlığı içerisinde olduklarını kaydeden Başkan Taşçı, kadınların önerilerini dinledi.

Kadınların düşüncesine her zaman önem verdiğini belirten Başkan Taşçı, “Toplumumuzun temeli ailedir. Bizim yetişme tarzımızda da ailenin temeli kadındır. Hayatımızda en büyük destekçilerimiz analarımız, eşlerimizdir. Bu düşünceden hareketle kadınlarımızın düşüncesine her zaman önem veriyoruz. Atakum Belediyesi olarak kadınlarımıza yönelik sosyal ve kültürel çalışmalar içerisindeyiz. Çalışmayan, meslek sahibi olmayan kadınlarımız için de çok yakında istihdama dayalı bir proje hayata geçireceğiz. Sizlerden aldığımız öneriler, eleştiriler bizim çalışmalarımıza yön veriyor. Kadınlar baş tacımız” dedi.

Kadınlar ise öncelikle içerisinde bulundukları mekanın Atakum ilçesine kazandırılmasından dolayı teşekkür etti. Çalışmaları yakından takip ettiklerini belirten kadınlar, bazı çalışmalarla ilgili önerilerini iletti. Samimi sohbetler eşliğinde süren buluşmalar sırasında yaşlı bir kadının Başkan Taşçı’ya ithafen seslendirdiği Türk Sanat Müziği eseri masada bulunanlara keyifli anlar yaşattı.