Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Şenyurt Mahallesi’ni ziyaret ederek vatandaşlar ile bir araya geldi.

Şenyurt Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin daveti üzerine mahalleye giden Başkanı İshak Taşçı, "Köy statüsünden mahalle statüsüne geçen Şenyurt ve diğer mahallelerimizde kalkınma hamlemize başlamış bulunmaktayız" ifadesini kullandı.

Derneğin girişimleri ile başlayan ve yapımı devam eden Kuba Camisi’ni de gezen Başkan Taşçı, caminin gerek mimarisi gerekse iç mekan süslemelerine hayran kaldı. İshak Taşçı, "Üzerimize ne düşüyorsa yapmaya hazırız yanınızda olduğumuzu bilmenizi istiyorum" dedi.

Mahalle olan köylerle ilgili birçok projesi olduğuna da dikkat çeken Taşçı, “Yapacağımız köy konakları ile mahallerimizin çehresi değişecek ve buraları turizm açısından bir cazibe merkezi haline getirmek için çalışacağımızı da bilmenizi istiyorum" diye konuştu.

Üretmiş oldukları ürünlerin de satışı noktasında önemli çalışmalar yapacaklarını belirten İshak Taşçı, "Artık köylümüzün ürettikleri gerçek değerini bulacaktır. Hem sizlere bir gelir kapısı açmayı hem de halkımızın organik ürünlerle buluşmasını sağlayacağız" şeklinde konuştu.

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Şenyurt Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Alaattin Kılıç ve Şenyurt Mahallesi sakinleri ile organik köy kahvaltısı yaptı.