İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, AK Parti İlkadım Gençlik Kolları tarafından düzenlenen ’mangal balık günü’ne katıldı. Başkan Tok mangal başında partili gençlerle balık pişirdi.

AK Parti İlkadım İlçe Gençlik Kolları tarafından düzenlenen balık gününde renkli görüntüler yaşandı. 150 adet palamut balığının mangalda pişirilmesi ile başlayan etkinlik, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok’un mangal başına geçerek, balıkları pişirmesiyle devam etti. Gençlere balık pişirme konusunda püf noktaları gösteren Başkan Tok, gençlerle sohbet etmeyi de ihmal etmedi. Düzenlenen balık gününe İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok’un yanı sıra AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Adnan Varol, İlkadım Belediyesi Başkan Yardımcıları Yahya Çınkıl, Musa Yüksel, Cemal Kulein, Ak Parti İlkadım Gençlik Kolları Başkanı Oktay Avcılar, meclis üyeleri, parti yönetimi ve çok sayıda genç katıldı.

Gençlerin bu tür etkinliklere önem vermesi gerektiğini belirten Başkan Tok, "AK Parti İlkadım Gençlik Kolları tarafından bu güzel günü tebrik ediyorum. Gençlerimizin birlik ve beraberlik duyguları içinde çalıştığını görmek bizlere gurur veriyor. Bu tür etkinlikler her zaman gerçekleşmeli. Gençlerimizin daha verimli daha güçlü çalışmaları için bu programlara destek veriyoruz" diye konuştu.