İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle öğretmenlere gül hediye etti.

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, İlkadım Anadolu İmam Hatip Lisesi, Mehmetçik İmam Hatip Ortaokulu ve Kalkanca Yatılı Kuran Kursu’nu ziyaret etti. Öğretmenlerle sohbet eden ve eğitimcilerin Öğretmenler Günü’nü kutlayan Başkan Tok, öğretmenlere gül dağıttı. Öğretmenlerin bilginin, çağdaşlığın, sevginin, barışın ve aydınlanmanın öncüleri olduğunu belirten Başkan Tok, “Öğretmenlerimiz her zaman çağdaşlığın, sevginin, bilginin barışın ve aydınlanmanın öncüleri, toplumun bütün kesimlerine yol gösteren önder ve örnek insanlar olmuştur” dedi.

İlkadım’da eğitime ve eğitimciye büyük değer verildiğinin altını çizen Başkan Tok, “En değerli varlığımız olan gençlerimizi gerekli bilgi beceri ve donanımla yetiştirerek geleceğimizi inşa eden öğretmenlerimiz bu özel günü kutlu olsun. İlkadım ilçemizde eğitime ve eğitimcilerimize her konuda destek oluyor olmaya da devam ediyoruz. Okullarımızın fiziki düzenlemeleri noktasında elimizden geleni yaparak öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizin rahat ve ferah bir ortamda dinlenmeleri ve vakit geçirebilmeleri için çalışıyoruz. Türkiye Cumhuriyeti’nin öğretmenlerimizin omuzlarında muasır medeniyetler düzeyine yükseldiği bir ortamda bizler de yaptığımız yatırımlarla onlara destek oluyor, geleceğimize ışık tutuyoruz. Tekrar tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününüzü kutlarım” diye konuştu.

Okullarda öğrencilerin yoğun ilgisi ile karşılanan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, öğrencilerle bol bol vakit geçirerek fotoğraf çektirdi.