Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar ile ilçede yürütülen yatırımları ve çalışmaları inceledi.

Özellikle ilçedeki bulvar ve cadde yollarındaki çalışmaları inceleyen Yılmaz, yetkililerden bilgiler alarak çeşitli direktiflerde bulundu. Fen işleri ve SASKİ ekiplerini arayarak yollara yapılması gereken çalışmaların en kısa zamanda tamamlanarak asfalta hazır hale getirilmesini söyledi. Ardından Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar ile ilçenin çeşitli bölgelerinde yürütülen diğer yol ve alt yapı çalışmalarını da gezdi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz incelemelerinin ardından Tekkeköy Belediyesi yeni hizmet binasını da gezdi. Hasan Togar’a “Bu kadar kısa sürede hizmet binasını faaliyete geçirmenizden dolayı sizleri kutluyorum” diyen Başkan Yılmaz, “Tekkeköy’de gözle görülür büyük değişim ve gelişim hamleleri görüyorum. Özellikle Tekkeköy Belediyesi bizim yürüttüğümüz yol çalışmalarına paralel, koordineli çalışmalarla ilçedeki yollarda büyük bir ilerleme kaydetmiş. Yapmış olduğumuz incelemelerde görüyorum ki bulvar yollarının açılması ilçeye farklı bir hava katmış. Seneye tüm bulvar yollarının açılmasının ardından kaldırımları ve ışıklandırmaları tamamlanınca bu bölgeler ilçenin nefes alabileceği modern görünümlü yerleşim yerleri haline gelecek. Tekkeköy Belediyesi yeni hizmet binasını da gezdim. Hasan Başkan gerçekten çok güzel bir iş başarmış. Yeni hizmet binasını beş ay gibi kısa bir sürede bitirerek içine tüm birimleri yerleştirmiş. Görüyorum ki Tekkeköy’de altı ay gibi kısa bir sürede çok büyük değişiklikler olmuş” dedi.

“Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Yusuf Ziya Yılmaz’a ilçemizdeki çalışmalarından dolayı çok teşekkür ediyorum” diyen Togar ise şunları kaydetti: “İlçemizde altı aylık dönem içinde büyükşehir belediyemiz tarafından kilometrelerce yol yapıldı. Özellikle bulvar yolları ve köy yollarının çoğunda çalışmalar yapıldı. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Yusuf Ziya Yılmaz ilçemize ayrı bir önem veriyor. Ayrıca yapılan çalışmaları da bizzat kendisi takip edip, bizlerden bilgiler alıyor. Her konuda bizlere destek sağlıyor. Büyükşehir Belediye Başkanımıza şahsın ve ilçem adına tekrar tekrar teşekkür ediyorum.”

Ardından Tekkeköy Belediye Başkanlığı makamına çıkan Başkan Yılmaz, burada sohbet edip çalışmalar ve projeler hakkından Başkan Togar’dan bilgiler aldı.