Samsun Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü (BESK) Başkanı Yakup Özden, yönetim kurulu üyeleri ve sporcular, İlkadım Kaymakamı Turan Atlamaz’ı makamında ziyaret etti.

3-9 Eylül 2014 tarihleri arasında Romanya’nın Oredea şehrinde düzenlenen Internal Wheel Chair Basketball Tournament Maria Şampiyonası’nda (Tekerlikli Sandalye Basketbol Şampiyonası) Almanya ve ev sahibi Romanya gibi güçlü rakiplerini yenip birinci olarak şampiyonluk kupasına uzanarak Samsun’a büyük gurur yaşatan Samsun BESK Takımı Başkanı Yakup Özden, antrenör Hayri Kıyıcıoğlu, genel kaptan yöneticisi Ferhat Karaçoban ve takım kaptanı Nuri Uygun, İlkadım Kaymakamı Turan Atlamaz’ı kazandıkları kupalarıyla birlikte ziyaret ettiler.

İlkadım Kaymakamı Turan Atlamaz, “Spor herkes için hayata tutunmayı sağlayan en güzel araçtır. Özellikle gençlerin spora yönelerek hem kendilerini canlı tutmak hem de kötü alışkanlıklardan uzak durmak adına gerçekten çok güzel bir uğraştır. Herkesi özellikle bedensel engelli arkadaşları yönlendirmek gerektiğini düşünüyorum” dedi.