Canik Belediye Başkanı Osman Genç, sağlıklı gelecek nesiller için spora önem verdiklerini belirterek, "Belediyemiz tarafından yapılan spor tesisleri sayesinde gençlerin artık sporla iç içe olduğu Canik artık sporda marka konumunda" dedi.

Başkan Osman Genç, Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt’u makamında ziyaret etti. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Genç ve Özyurt, sporun gençlerin daha sağlıklı yetişmesi için büyük önem taşıdığına vurgu yaptı. Spora yapılan yatırımı geleceğe yapılan yatırım olarak gördüklerini belirten Başkan Osman Genç, "Samsun Canik Belediyespor Kulübü bünyesindeki sporcularımız önemli başarılara imza atıyor. Şehrimizi 1. Lig’de temsil eden tek takım olan Samsun Canik Bayan Basketbol Takımımız, Samsun’u başarıyla temsil etmektedir" diye konuştu.

150 BİN İNSANA HİZMET

Canik Belediyesi olarak spora önemli yatırımlar yaptıklarına işaret eden Başkan Genç, "İlçemizde gerçekleştirdiğimiz yatırımlar sayesinde Canik sporda marka olmuştur. Uluslararası standarttaki Hasan Doğan Spor ve Eğitim Merkezimiz çocuklarımıza, gençlerimize, hatta kadınlarımıza hizmet vermektedir. Aynı anda 250 sporcuya hizmet verebilen spor merkezimiz son bir yılda 150 bin insanımıza kapılarını açmıştır. Yavuz Selim ve Hacıismail Mahallelerimizde yaptığımız spor tesislerimiz gençlerimiz için yaptığımız önemli yatırımlardandır. Canik’te her türlü spor imkanlarını gençlerimizin hizmetine sunuyoruz. Ayrıca şehrimizin markası Samsunspor’a kapalı otoparkımızı da tahsis ederek bu konuda öncü olduk" şeklinde konuştu.

CANİK BELEDİYESİ İYİ ÖRNEK

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt da, “Canik Belediyesi’nin spora yaptığı katkıları izliyoruz ve bu konuda başkanımızı takdir ediyoruz. Gerçekten Canik ilçemiz spor alanında önemli aşamalar kaydetti ve büyük bir ivme yakaladı. Bu konuda Canik Belediyesi iyi bir örnektir" ifadelerini kullandı. Ziyaretin sonunda Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt Başkan Osman Genç’e fincan takımı hediye etti.