Canik Belediye Başkanı Osman Genç, hizmeti mahalleye indirdiklerini, sorunları belediyeye gelmeden çözdüklerini, bu nedenle her hafta düzenledikleri halk günlerine katılımın azaldığını söyledi.

Her hafta çarşamba günü düzenlenen "halk günü" toplantılarında vatandaşlarla buluşan Başkan Genç, halk günü toplantılarında artık sorun, problem konuşan insan sayısının sürekli azaldığını belirterek, "Sorunlar hiçbir zaman bitmez ama vatandaşımızın artık buraya sohbet, muhabbet etmeye gelmiş olması bizi çok mutlu ediyor" dedi.

Canik’te hizmet kalitesini en üst seviyeye çekmek için yoğun çaba harcadıklarını söyleyen Genç, "Biz haftanın her günü sokaklarda dolaşıyoruz ve halkımızı dinliyoruz. Halkımızın içinde olmamızdaki temel sebep, insanların muhitlerindeki bu ihtiyaçlarını yerinde görerek, kimseyi belediyeye getirmeden, çözüm üretmek. Bizim için en önemli şey, hizmeti vatandaşlarımızın ayağına götürmek. Dolayısıyla halk günlerinde vatandaşlarımız sorun konuşmaktan çok, bizimle sohbet etmek için geliyor. Çünkü biz halkımızla zaten iç içe oluyoruz ve sorunları yerinde konuşup, çözüme birlikte kavuşturuyoruz" diye konuştu.

HALK GÜNLERİNE KATILIM AZALDI

Canik Belediyesi’nde düzenlenen halk günü toplantılarından vatandaşların çok memnun olduğunu ifade eden Başkan Genç, "10 yıllık tecrübe bizi bu noktaya getirdi. Belediye başkanı olarak ben, başkan yardımcılarımız, birim müdürlerimiz sürekli mahallelerimizde. Böylece hizmeti mahalleye indirdik. Sorunları belediyemize gelmeden çözüyoruz. Bu durumdan vatandaşlarımız da çok memnun. Bu nedenle her hafta düzenlediğimiz halk günlerine katılım her geçen gün azalıyor. Halk Günlerini düzenlememizdeki amaç, ulaşamadığımız, karşılaşamadığımız vatandaşlarımızla da görüşme imkanı oluşturmaktır" şeklinde konuştu.