Canik Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikte illüzyonist Ömer Türe’nin yaptığı birbirinden ilginç numaralar çocukları hayrete düşürdüğü kadar onların keyifli dakikalar geçirmesini de sağladı.

Canik Kültür Merkezi’nde ilçedeki anaokulu ve ilkokul öğrencilerine yönelik düzenlenen etkinlikte Yeteneksizsiniz yarışması finalistlerinden Ömer Türe tarafından nefes kesen bir illüzyon gösterisi gerçekleştirildi. Canik Belediye Başkanı Osman Genç’in de izlediği gösteriye öğrencilerin ilgisi büyük oldu. Gösteri sırasında öğrenciler, gösterileri şaşkınlıkla izlediler. Bazı gösterilerine öğrencileri de dahil ederek sahneye çıkaran Türe, gösterilerini seçtiği öğrencilerle birlikte yaptı. Öğrencilerin büyük ilgisini çeken her gösteri başlangıcında, bütün öğrenciler, gösterilere dahil olabilmek için adeta birbirleriyle yarıştı. İllüzyon gösterileri, öğrencilere unutulmaz, eğlenceli anlar yaşamalarını sağlarken, aynı zamanda öğrenciler el çabukluğu ile göz yanılmasının nasıl olduğunu eğlenerek öğrendiler.

SOSYAL ETKİNLİK

Öğrencilerin eğitim-öğretimlerinin yanında sosyal alanda da en iyi şekilde eğitilmesini hedeflediklerini belirten Canik Belediye Başkanı Osman Genç, öğrenciler için bu tür sosyal etkinliklerin ne kadar önemli olduğunu ve Canik Belediyesi olarak sosyal ve kültürel etkinlikleri devam ettireceklerini dile getirdi. Öğrencilerin sevgi gösterisinde bulunduğu Başkan Genç, çocuklarla bol bol sohbet ederken, onlarla hatıra fotoğrafı da çekindi. İllüzyon gösterisini çok beğendiklerini belirten minikler, kendileri için böyle bir etkinlik düzenleyen başkan amcalarına teşekkür etti.