Samsun Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde(AVYM) ‘Yeni Yıl Çarkı’ heyecanı başlıyor.

Piazza AVYM’nin mağazalarında 100 TL ve üzeri alışveriş yapan ziyaretçiler, hediye çarkını çevirerek sürpriz hediyelerden birini kazanma şansı yakalayacak.

Piazza AVYM ‘de 29-30-31 Aralık tarihlerinde saat 14.00’te başlayacak olan Çarkıfelek Kampanyası’na katılanlar, çarkı çevirmenin heyecanını yaşayarak eğlenecek ve sürpriz hediyeler kazanarak alışverişlerini daha keyifli hale getirecekler. Aynı gün içinde yaptığı 100 TL ve üzeri alışverişlerinin fiş ya da faturaları ile danışma bankosuna başvuran Piazza Club üyeleri, hediye çarkında şanslarını deneme fırsatı bulacaklar. Piazza Club üyesi olmayanlar ise, danışma biriminde Piazza Club’a üye olabilecek ve kampanyaya hemen katılabilecekler.

Yeni Yıl Çarkı’nı çeviren ziyaretçiler; ulusal ve uluslararası mağazaların hediye çeklerine, kafe restoran menülerine, indirim kuponlarına ve daha birçok sürpriz armağana sahip olabilecekler.

Piazza AVYM’den yapılan açıklamada, "Alışveriş merkezi içerisinde yapılan alışverişler ile hem yılbaşına özel hazırlanan ‘Yeni Yıl Çarkı’nı çevirerek anında özel hediyelere sahip olabilir hem de 14 Şubat 2015 tarihine kadar devam edecek olan Hyundai ix 35 kampanyasına katılabilirsiniz" denildi.